• slidebg1

our history
μια καινούρια αρχή

Με 35 χρόνια παρουσίας στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιΐας, συστηνόμαστε και πάλι με νέα αισθητική αντίληψη αλλά την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στη δημιουργία εξαιρετικών κοσμημάτων. Η ιστορία μας ξεκινά κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '70 από ένα μικρό εργαστήριο στο Σύνταγμα.

Με εφόδια τη γνώση, τον επαγγελματισμό και την αγάπη για το κόσμημα, η επιχείρηση αναπτυσσόταν με γοργούς ρυθμούς, αποκτώντας όλο και περισσότερους πελάτες χονδρικής πώλησης, οι οποίοι εμπιστεύονταν την οικογένεια Κουλουμπούρου για κάθε αγορά σχετιζόμενη με πολύτιμους λίθους. Η ανάγκη μετακίνησης σε μεγαλύτερο χώρο, λόγω του αυξημένου αριθμού τεχνιτών που εργάζονταν για την κατασκευή των κοσμημάτων, πυροδότησε τη μετεγκατάσταση της εταιρίας στο τωρινό κτίριο. Είκοσι - πέντε χρόνια μετά, η KK Jewelry Lab βρίσκεται ακόμα εδώ, στον ίδιο χώρο, με την ίδια αγάπη για το κόσμημα και επιπλέον την ανανεωμένη ματιά της επόμενης γενιάς.

our lab
εδώ μεγαλώσαμε, εδώ δημιουργούμε

To Lab είναι το κέντρο μας. Είναι η αρχή και το τέλος της διαδρομής μέχρι το κάθε κόσμημα να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να φτάσει στα χέρια του νέου του ιδιοκτήτη. Ο χώρος του εργαστηρίου ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων το 2011 με όραμα να τροφοδοτεί τη δημιουργικότητα των ανθρώπων που στεγάζει και φιλοξενεί .

Ο χώρος που στεγάζεται σήμερα η ΚΚ Jewelry Lab πρωτολειτούργησε το 1990 ως εργαστήριο χρυσοχοΐας, με ειδίκευση στην κατασκευή και πώληση χρυσών κοσμημάτων με διαμάντια κοπής μπριγιάν. Ανακατασκευάστηκε το 2011, με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου που θα αντιπροσώπευε την αισθητική και το όραμα της επόμενης γενιάς της οικογένειας Κουλουμπούρου. Ο ιαπωνικός κήπος-αίθριο στην καρδιά του κτιρίου, το ζεστό φως και η αρμονία των χώρων, αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία και την κουλτούρα των ανθρώπων της ΚΚ Jewelry Lab.

our philosophy
πιστεύουμε στην αέναη ομορφιά του κοσμήματος

Στην KK Jewelry Lab δημιουργούμε κοσμήματα εμπνευσμένα από εσάς. Όραμά μας είναι οι δημιουργίες μας να τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα αλλά και τις επιθυμίες όσων μας εμπιστεύονται.

our people
πιστεύουμε στις ομάδες

Στην KK Jewelry Lab είμαστε μία ομάδα η οποία αντλεί έμπνευση από τα ταλέντα των μελών της και τη δυναμική του συνόλου της. Ο πυρήνας αποτελείται από μία τετράδα η οποία ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα από ιδιαίτερα δημιουργικούς ανθρώπους.

 

Our Team

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
η αισθητική

Η Κατερίνα δεν ξεκινά την ημέρα της στο εργαστήριο γιατί πιστεύει ότι η έμπνευση βρίσκεται εκεί έξω, στη ζωή. Αγαπά την υγιεινή διατροφή, τη yoga, τη φύση αλλά πάνω από όλα τους ανθρώπους.

Στο εργαστήριο φέρνει την δική της αισθητική και δημιουργικότητα. Γεννήθηκε άλλωστε μέσα σε αυτό τον λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων. Σκεφτείτε ότι το πρώτο της παιδικό δωμάτιο ήταν ακριβώς εδώ, σε αυτό το εργαστήριο. Εδώ που τώρα έκαναν τα πρώτα τους βήματα η Ηλέκτρα και ο Νικόλας (η τρίτη γενιά). Το όνομά της είναι συνηφασμένο με την ανανέωση της KK Jewelry Lab και με τους νέους δρόμους τους οποίους ακολουθεί η εταιρεία.

ΠΟΠΗ
ο πυρήνας

Η Πόπη ξεκινά πάντα την ημέρα της με έναν ελληνικό καφέ, μέτριο. Είναι ο πυρήνας, η ιστορία, το status quo της KK Jewelry Lab.


Έχει πιστούς φίλους και πελάτες που δεκαετίες τώρα την επισκέπτονται στο εργαστήριο πρώτα για έναν καφέ και μια ζεστή αγκαλιά, και μετά για τα κοσμήματα. Η εμπειρία της είναι τέτοια που πλέον την 'ενοχλούμε' μόνο όταν οι πέτρες ξεπερνούν τα 2 καράτια. Είναι πάντα έτοιμη για νέες περιπέτειες και νέα projects, είτε αφορούν τα εγγόνια της είτε τα πολύτιμα κοσμήματα που κοσμούν τις αγαπημένες της φίλες.


ΜΑΙΡΗ
η γνώση

Η Μαίρη μεγάλωσε μέσα στα χρώματα, τα εργαλεία και τις τέμπερες και δεν τους ξέφυγε ποτέ (αυτά παθαίνεις αν έχεις μπαμπά ζωγράφο). Για αυτό και βρίσκουμε πινέλα παντού, ακόμα και αν είναι για μαστορέματα.

Από τα χέρια της έχουν περάσει χιλιάδες (στην κυριολεξία) πέτρες και γνωρίζει την KK Jewelry Lab όσο λίγοι -20 χρόνια είναι αυτά. Όλα τα κοσμήματα ελέγχονται από την ίδια στο τελικό στάδιο κατασκευής και –πιστέψτε μας- δεν της ξεφεύγει τίποτα!

ΜΑΡΙΝΗ
η επαφή

Η Μαρίνη ζει για να επικοινωνεί, επικοινωνεί για να ζει. Το moto της είναι… «η ζωή είναι στιγμές, φρόντισε να είναι καλές» και μπορεί να τα αφήσει όλα και όλους για μία βόλτα στη θάλασσα και στον ήλιο.

Η καθημερινότητα της με πελάτες, συνεργάτες εύκολους, δύσκολους, χαμογελαστούς ή μη τη δίνει μια ασταμάτητη ενέργεια να δώσει λύση σε όλα τα θέματα και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Θα τη βρείτε να κοιτάει το αίθριο στο showroom και να διαπραγματεύεται τον καλύτερο τρόπο προβολής και δημοσιότητας της kkjewelrylab. Tip: όταν σας πει ότι σχεδιάζει τις πωλήσεις της kkjewelrylab σε όλη την υφήλιο…μην της φέρετε αντίρρηση.

jQuery Slider

we're creative
crafting with love


Με 35 χρόνια παράδοσης στην κατασκευαστική αρτιότητα, είναι ευτυχία για εμάς να συνεργαζόμαστε μόνο με τους πιο ικανούς τεχνίτες και να μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Κάθε κόσμημά μας περνάει από τα "καλύτερα χέρια" μέχρι να φτάσει στον νέο του ιδιοκτήτη. Μία διαδρομή μαγική και μοναδική για κάθε ένα κόσμημα ξεχωριστά.

 I never hated a man enough to give him diamonds back 

Zsa Zsa Gabor

  If you can't be better than your competition, just dress better 

Anna Wintour

 Fashions fade, style is eternal 

Yves Saint Lauren

 There is no better designer than nature 

Alexander McQueen

 Fashion is the armor to survive the reality of everyday life 

Bill Cunningham

 The best things in life are free. The second best are very expensive 

Coco Chanel


we are passionate

you make the memories, we make the jewelry

bespoke jewelry
αφηγούμαστε τις ιστορίες σας

Στην ΚΚ Jewelry Lab θέλουμε να δημιουργούμε για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και να απαντάμε με μοναδικά κοσμήματα που δίνουν μορφή στις ξεχωριστές τους επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για την εξατομικευμένη υπηρεσία που παρέχει η KK Jewelry Lab.

Η εξατομικευμένη υπηρεσία που παρέχει η ΚΚ Jewelry Lab, δίνει σε όσους μας τιμούν με την επιλογή τους, την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κάθε στάδιο της δημιουργίας ενός κοσμήματος. Πιστεύουμε ότι ο κάθε επισκέπτης μας είναι πολύτιμος και ξεχωριστός και έτσι πρέπει να νιώθει και για τα κοσμήματα που φορά. Το ταξίδι λοιπόν ξεκινάει με ένα ραντεβού στο Lab, όπου συζητάμε για την αρχική του έμπνευση και τις ιδέες του. Όταν καταλήξουμε στο σχέδιο, τους πολύτιμους λίθους και το μέταλλο, η έμπνευση γίνεται πράξη για τη δημιουργία και παράδοση ενός κοσμήματος που να τιμά τον ίδιο και την έννοια του design

b2b
μας αρέσει να κάνουμε νέους φίλους

Για το λόγο αυτό είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις συνεργασίας για να μοιραστούμε τις δημιουργίες μας, να ετοιμάσουμε custom made κοσμήματα και να δημιουργήσουμε δώρα εμπνευσμένα από συγκεκριμένες ανάγκες.

Σε όλες τις εταιρικές μας συνεργασίες προσπαθούμε να μετουσιώσουμε σε κόσμημα τις αξίες της εκάστοτε εταιρείας, πάντα μέσα από την αισθητική και ποιότητα της KK Jewelry Lab.

collections
αντλούμε εικόνες, δημιουργούμε κοσμήματα

Δημιουργούμε με έμπνευση τον κόσμο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, αλλά και τους ανθρώπους που συναντάμε.

Οι συλλογές της KK Jewelry Lab εναλλάσσονται σε σχέδια και υλικά αλλά πάντα κρατούν τις φίνες γραμμές και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του brand. Μας αρέσουν όμως και οι προκλήσεις. Έτσι, ανταποκρινόμαστε με όρεξη στη δημιουργία capsule.

we are genuine
σεβόμαστε τις πρώτες ύλες

Όλα μας τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, με πιστοποιημένα υλικά, ενώ η κατασκευή τους επιβλέπεται από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους∙ από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Όλες οι πολύτιμες πέτρες πιστοποιούνται από την KK Jewelry Lab και στα διαμάντια μεγέθους 0,70 καρατίων και άνω, προσφέρεται επιπρόσθετη πιστοποίηση σε συνεργασία με διεθνή γεμολογικά ινστιτούτα (όπως GIA, IGI, HRD). Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει εδώ και 4 δεκατίες με τους προμηθευτές και τεχνίτες μας, αποτελούν δικλείδα ασφαλείας για την ποιότητα των πρώτων υλών.
 

sneak peek

some of our work